Thursday, January 29, 2009

amintire

Andrei, 10 ani, (pe atunci) mare amator de miere (si acum) ramane singur acasa si da iama in borcanu de miere.
Nu numai ca a umplut burta (n-a avut nici pe naiba dupa aproape un kil de miere) ci a umplut toata bucataria, de la dulap, counter, podea, prosoape cum a incercat sa stearga, urme spre living si tot asa.
Luat la intrebari, a spus ca nu el e de vina (unic copil, cine altcineva?), si cum era in perioada Ghotst Whisper (whatever) a dat vina pe fantoma.
sosu fierbea de ciuda ca ne minte in fata, in schimb eu i-am pus mopu in mana si l-am pus la curatat. Dupa ce casa a fost acceptabila s-a dus la el in camera, si a iesit peste vreo ora atras de mirosul de bunatati in cuptor.
A venit f fericit, dar s-a desumflat cand i-am zis ca nu sunt pentru el:-dar pentru cine?-sunt momeala pentru fantoma, uite stau cu aghiazma langa mine, cum vine la cookies, cum il stropesc cu apa sfintita si o sa plece into the light
A stat copilul, s-a uitat la mine, s-a uitat la prajituri, iar la mine (eu serioasa) iar la prajituri, felul lui preferat, cu extraciocolata, si apoi a inceput scartiala:
-mami, iarta-ma ca numai fac, eu am manjit cu miere peste tot, da nu sunt eu de vina, ci voi, ca nu ati luat miere de aia cu ursulet, si din borcanu ala mare mare n-am putut sa iau fara sa o insir peste tot!
zi si tu, am prins fantoma?

4 comments:

  1. super treaba!!!! am si eu o zgatie frumoasa de aproape 7 ani...zilele trecute m-a mintit ca n-a pus ea sub perna scobitorile :))...eu n-am fost asa inventiva, i-am spus doar ca sunt dezamagita ca ma minte si ca nu-i mai vorbesc pana nu recunoaste...a durat 30 de minute pana sa cedeze, dar fiind sensibila, a durut-o lipsa atentiei mele...oricum, felicitari pt inventivitate!!!

    ReplyDelete
  2. multam frumos! Incantata de cunostinta, arati superb!

    ReplyDelete
  3. Asta imi aduce aminte de o poveste cu unchiul lui andrei si cu o farfurie cu mancare pe ghiuveta. Bravo Andrei, as fi luat prajiturile sa le dau fantomei! :D

    ReplyDelete
  4. pai si nu ne-o impartasesti, unchiul lui Andrei?
    :))

    ReplyDelete