Friday, March 11, 2016

De ce sa faci copchil

Cum am scris deja, ieri am stat acasa sa ma duc cu Merlin la castrat. Am trimis email la 5:30 am si m-am dat bolnava. Apoi am zis ca acu sa vezi somn pana la 8 am... Afara ceata, urat, sa nu dai pe nimeni afara, d-apoi sa duci matza la vet.
La 7am Andrei intra in camera mea, furtuna, urland: imbracarea, trebuie sa plecam, acum, acum!!!!
-Hoooo, ce spui tu acolo?
-Pai avem appointment la 9am la vet.
-E abia 7
-Pai ne trebuie timp pentru travel?
-De ce?
-Pentru ca vetul e in London!
-What? what? are you joking?
-Nope, acolo e appointmentul...

so, dus in 15 min, inhatat matz si galigan si iesit pe usa. Oprit la benzinarie, si apoi tuleo pe highway la London (o ora de sofat). O ceata de o taiai cu cutitul. Ce sa mergi cu viteza regulamentara, ca nu vedeam mai mult de 2 metri in fata.
Merlin mieuna cu foc, Andrei rosu: but mom, I told you!
De nervi, am oprit pe marginea drumului si i-am aratat ca nici vorba, nu mi-a zis ca vet-ul e in London (mesaje). M-a bufnit rasul de nervi, i-am zis ca patzania asta o sa fie inclusa in speech-ul de la nunta lui.

Am ajuns, cu chiu cu vai. Am lasat pe Merlin, cu pupaceli si alintaturi, si ne-am instalat intr-un Starbucks din zona. Eu cu un ceai, Andrei nu a vrut nimic. Am luat un scone cam pe la mijlocul diminetii si l-am impartit cu galiganu...
Care galigan a inceput sa fie din ce in ce mai nefericit! pentru ca trebuia sa invete, cu mine la aceeasi masa... fara sa caste ochii pe pereti, ori pauza de jucat cu matza, tv, foame, sete... Eu mi-am instalat compul si am lucrat, el a facut ce a facut si la 11 si jumate a cedat nervos. A plecat la plimbare, prin zona, sa vada ce restaurante sunt.
Spre norocul lui, afara ploua, altfel il taram la plimbare pana ii toceam picioarele.
S-a intors cu vestea ca mancam mexican la pranz. Ok.
Am mancat apoi am mers si am cumparat treats pentru Merlin si ne-am dus sa vedem daca e gata.
Nu era, ne-au trimis la o biblioteca publica din zona. Acolo ne-am luat cate o carte, ne-am instalat in fotolii si am citit, mai emails, mai facebook, numai sa treaca timpul.
La 3 si jumate am sunat la vet, Merlin era treaza.
Ce viteza am avut... am recuperat fiara blanoasa, cu teama ca ne-au inlocuit frumusetea noastra de matza, si viteza spre casa...
Acasa da-i lupte cu Merlin sa ii punem collar-ul la gat. Dupa 3 incercari nereusite, am obtinut rezultatul scontat:matza cu collar la gat. Si acum il are, e foarte nefericita ca nu se poate spala...
Nu am mai ajuns la yoga, eram asa de obosita incat mi-am facut culcus in canapea si nu m-am miscat de acolo pana la 9 cand am capitulat si m-am dus la somn.

 Merlin a dormit toata noaptea la mine in pat, cu pauze in care se foia, tara pe jos, cred ca de durere... Am mangaiat-o, luat-o in brate, si a adormit la loc, lipita de mine, si cum incercam sa ma mut, sa nu o lovesc din greseala, cum se trezea. Asa ca am capitulat, am lasat-o sa stea lipita de mine si am citit restul noptii... am adormit pe la 4am
 Dimineata, Andrei s-a trezit la 5am, o data cu mine, am hranit-o pe Merlin si i-am dat medicamentele.

Azi e Andrei cu ea acasa, o supravegheaza...

No comments:

Post a Comment