Wednesday, February 11, 2015

Daca e sambata dimineata

Daca e sambata dimineata, e gym la 9am.
Inainte e stop la Starbucks dupa o cafea cu miere, la banca dupa cash

Daca e sambata dimineata, e circuits la 9
O sambata e Miranda, care amesteca cardio cu greutati, si care ma face bucatele...ne alearga, ne pune sa facem tot felul de pushups, stiu clar ca o sa fiu fleoasca si o sa imi blestem zilele
O sambata e Natalie, care insa tine la forma, si nu la numar. Eh, sa te fereasca sfantul sa nu faci cum trebuie, ca sta langa tine si te corecteaza pana faci nenorocitul ala de ex ca la carte. Cand termin clasa ei, pur si simplu cred ca a trecut tancul peste mine...

Daca e sambata dimineata, dupa circuits de la 9am, ma opresc la bakery si imi iau paine calda, abia scoasa din cuptor de lemne, bagels cu mult susan, si o gogoasa coapta tavalita in ciocolata, pentru Andrei.
Apoi acasa, molfaind la bagel, unde Andrei ma asteapta cu ceai cu lamaie cald, un deliciu. Dus si poate sa inceapa ziua.

Sambata ce a trecut am decis ca e timpul sa il scot pe Andrei la cumparat de haine. Hehehe, mare pedeapsa pentru pruncul asta sa incerce hainele, e exercitiiu serios.
De cand a inceput anul, lucreaza si el, in particular cu Natalie, care il adora (tipa lucreaza numai cu atleti pro ori semi pro) si care il convinge cumva sa se depaseasca pe sine. Si Andrei care abia ridica 40 de pounds la sala, acum ridica 90 fara sa transpire (sincer, sunt extrem de invidioasa).
Cum aveam niste polite de platit, l-am tarat prin tot mall-ul si l-am pus de a probat 10 perechi de blugi si tot atatea bluze cu maneca lunga.

Feels soo good, tastes sooo good (revenge, I mean)

No comments:

Post a Comment