Sunday, September 21, 2014

I, me and myself


Me, e fericita (ce aiurea suna). Arata bine, face mult sport. Ii place sa alerge, ii place sa boxeze, ii place sa ridice greutati. Arata cum nu a aratat nici in her 30s.


Eu, e goala, suna a pustiu, cu sufletul sfasiat de dor, de dor de un sarut, visand la iubire.

Self penduleaza intre cele doua. Pentru cei din jur e Me, vesela, cu o gluma pe buze mereu, privind obstacolele ca pe un "dare", cautand incercari, multumita de ce poate, bucurandu-se de fiecare bob de ploaie or fir de soare. Pentru ea e Eu, tanjind dupa cineva care sa aiba nevoie de ea, de atingerea ei, de privirea ei, de sarutul ei.

Me merge la spectacole, la opera, la concerte simfonice, Me asculta rap si B&B and top 30, si alearga pe fast five si bailando...

Eu viseaza, suspina, incearca sa inteleaga de ce...

Self incearca sa le impace pe cele doua... nu poate, si declanseaza insomnii cronice

Me si Eu si Self il adora pe Andrei, adora sa ii aduca vocea, adora convorbirile pe facetime, adora sa mearga la gym cu Andrei, la concerte, sa ii arate ce e in lumea larga, sa experimenteze impreuna.

Me adora sa gateasca cu Andrei, sa planuiasca bunatati, sa urmareasca Masterchef.
Eu sta ascunsa, nu scoate capul. Andrei nu trebuie sa stie.
Me, Eu, Self



2 comments:

  1. Trist .... sunt un pic mai mare ca tine cred ...poate problema este tocmai in legatura prea mare cu Andrei . Ramai doar mama lui , nu incerca sa fi prietena , tovarasa lui ... Nu te ajuta . Si nici pe el . Indeparteaza-te de el ca sa iti poti gasi tu aceea parte dupa care tanjesti .
    Altceva ar fi incercarea/ lupta de a ramane tanara . Nici eu nu-s tocmai o baba in gandire dar acceptarea varstei are si ea frumusetea ei . Sa te accepti , sa te iubesti asa cum esti tu si nu sa te consumi intr-o lupta pentru pasarea Phoenix ... Si nu in ultimul rand sa accepti ca oamenii au defecte , nu sunt perfecti si sa ii lasi sa se apropie de tine chiar daca nu ti se par la fel de perfecti ca eroii din carti ...
    De obicei asta este greseala pe care o facem cand ajungem la maturitate . Avem asteptari prea mari de la ceilalti muritori :)

    ReplyDelete
  2. Multumesc Elena!
    eu ma plac pe mine, asta ce sunt acum la anii mei. Nu i-as da pe 30's.
    Legatura cu Andrei e suficient de matura, el e independent, are activitatile lui fara mine. Eu le am pe ale mele fara el. Ma bucur enorm ca nu e o relatie tipica mom-adolescent.
    asta sunt eu acum

    ReplyDelete