Wednesday, October 20, 2010

Viata ei5

Deci matusa e in drum spre Toronto, spre biserica ei. Se opreste la un Tim's in drum, se da jos din masina, fara sa puna in park, sau sa scoata cheile din contact. Direct la baie, ca avea treaba. Masina se opreste in bordura, si spre norocul ei nu pleaca de pe loc. Dar cand revine si se aseaza la volan, roata incaleca bordura si intra in geamul cafenelei. facandu-l tot o infloritura.
Dar cum ea trebuia sa ajunga la slujba, nu sta pe ganduri si pleaca. Dupa slujba, in drum spre casa o apuca remuscarile si nevoia de toaleta din nou. Asa ca se opreste la acelasi Tim, (nu radeti, eu am zis ca lesin cand mi-a povestit), repeta povestea cu cheile si parkingul, se duce la toaleta, si la iesire se opreste sa discute cu cineva de dupa counter.Apare managerul si ea explica calma cum a spart geamul. Ca doar nu e vina ei, e a geamului ce i-a stat in cale. Si ea vrea sa le dea datele asigurarii ei, cum n-avusese niciodata un claim...nici o problema. Sa plateasca ei geamul de 3000 de dolari.
Managerul incearca sa ii explice ca ei deja au chemat politia, care venise, si plecase, si ca acum o vor anunta din nou, sa stea pe loc ca sa dea declaratii. Cum sa stea sa astepte? de ce? Doar a venit sa le dea datele, nu? acu n-au decat sa se descurce cu asigurarile.
Si pleaca spre casa.
Cand ajunge acasa, politia o astepta. In catuse, la sectie, hit and run!
Cum a plecat ea de la matusa? Pai cand sa isi reinoiasca asigurarea...avand aceeasi rezidenta, si asigurarea ei s-a dus pana in cer! Asa ca, spre disperarea si dezamagirea matusii, s-a mutat.
Normal ca la un prieten, care dupa ce a avut-o pe canapea vreo luna a ajutat-o sa isi faca mortgage si sa isi cumpere casa ei. Casa viselor ei!
Dar, inainte sa se mute, primeste o veste care o da peste cap...
Eu am aflat mult mai tarziu...si sincer, n-am crezut-o pana de curand, cand acel prieten mi-a confirmat.

1 comment: