Tuesday, October 26, 2010

Viata ei 6

So, dupa ce campase pe canapeaua prietenului pentru o perioada, si dupa ce facuse toate actele pentru mortgage i se intampla ca un tavalug:
isi pierde jobul (oricum nu lucra decat pe contract)
vanzatorul cere o amanare in intrarea in posesie
si in top trebuie sa ajunga de urgenta intr-una din tarile in care parintii ei traisera pentru o vreme, inainte de veni in Canada si dupa ce fugisera din tara lor. Tara respectiva in plin turmoil. Dar neprezentarea insemna pierderea unei mosteniri considerabile.
Cum toate se intampla cu un rost, ia lucrurile cum vin, si anume, accepta amanarea intrarii in posesie, ca de, se potrivea manusa, da in judecata pe aia de la job (plateste avocatul cu banii luati de la vanzator ca plata pentru amanare) si castiga plata pana la sf contractului. Apoi isi ia bilet si pleaca. Eh, da, a trebuit sa plece cu bilet cumparat. Dinainte de plecare incearca sa angajeze un avocat in tara respectiva, nu reuseste. Asa ca o data ajunsa acolo, isi angajeaza escorta, semneaza actele cat poate de repede, reuseste sa vand f repede proprietatea si la un pret nesperat de bun, vireaza banii in cont in Canada si pleaca....in Corea sa predea engleza.
No, cand mi-a povestit tin minte ca nici nu respiram, si ma uitam la ea...intrebandu-ma daca e sanatoasa. Avea o cariera, un nume, si decide din senin sa plece in Corea?
Da, a plecat in Corea, si-a facut contractul pana la capat, si chiar mai mult. Cum ii place sa petreaca, intr-un club de fitze din Seul e abordata de un mare nene de la tv-ul local, care ii ofera un contract, ceva intre modeling si actrita de carton (adica sa dea bine in fundal). Asa ca merge in paralel cu ambele joburi, viata in Corea e f buna pentru expati. Si il cunoaste pe el, marea ei iubire. El, un playboy. Fitze de fitze. Ma rog, asa mi se parea mie. Surfer, model, sportiv profesionist in cateva sporturi avangardiste. Trainer as well.
Asa se apuca si ea de sport si incepe sa isi petreaca sf de saptamana pe plaje renumite.
Slabeste enorm, dar se tonifica. Am vazut niste poze de ale ei de atunci si am zis ca nu e adevarat. arata ceva ce rar vezi prin reviste.
Mereu spune ca ala a fost timpul cel mai frumos din viata ei. Si ca atunci cand s-a terminat, abrupt ca totul in viata ei, a fost caderea de sus, atat de sus ca nici acum, dupa multi ani, nu si-a revenit complet.

3 comments:

  1. Pai da-ne si noua un link din mila, sa-mi pot imagina cum este ea. Eu m-am pierdut in poveste, dar ea ce varsta are la momentul corean?

    ReplyDelete
  2. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
    Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
    Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Multumesc,Cu stima Vlad!

    ReplyDelete
  3. nu pot pune poze. nu pot da nume intreg, nici macar o sugestie. Ea e f atenta la amprenta pe care o lasa in lumea internetului. E vorba de jobul ei, in primul rand.

    ReplyDelete