Thursday, July 15, 2010

Idei?

De curand am intrat in clubul ochelaristilor. Doctorelu meu de ochi a zis ca e timpul sa port ochelari pentru vederea de aproape. Ma consola ca e ceva normal peste 40 de ani!
Si ca trebuie sa fac fizioterapie pentru muschii ochilor:
sa dau ochii peste cap mai des (Victor: oh, doctore, mai des decat o face nu e posibil ca nu ar vedea pe unde calca!)
sa ma uit crucis (Andrei: se uita crucis la notele mele indiferent cat de mari sau mici sunt)
etc

Deci is gata ochelarii, si trebuie sa ii port cand lucrez pe comp si cand citesc. Ok, ok, uit mai mereu sa ii pun ( ca si acum, pauza sa imi pun ochelarii), iar cand ma uit peste comp la vreun coleg (Glen s-a sesizat) cica fac mutre! Frate, da io nu te vad, asta e durerea masiva, nu te vad!
Acu am o problema si am nevoie de sfatul celor ce poarta ochelari de mai multa vreme: cum beti cafeaua (ceaiul in cazul meu) fara sa vi se abureasca ochelarii?

3 comments:

  1. offf.... si eu trebuie sa fac chestia asta... ca ma chiorasc la mai toate chestiile pe care le citesc si am mai dat si in patima creatiei (bijuterii... vorba vine, margele si aste alea....). Unde ti-ai facut ochelarii?


    Lidia

    ReplyDelete
  2. Lidia, sa nu faci ca mine, i-am luat de la Iris, unde mi-am facut si controlul, obsecn de scump!
    Preturi bune si calitate exceptionala la Costco!
    maru

    ReplyDelete
  3. Sa-i porti sanatoasa. Iar pt. intrebare. Ii dai jos. Ca doar cafeaua e destul de mare ca sa o vezi. Noroc ca nu sunt de distanta ca ai mei. Ca atunci cand intri la caldura de la -10 o sa vezi cum se aburesc de nu vezi pe unde calci.... :)

    ReplyDelete