Thursday, October 15, 2009

Cineva acolo sus...

cineva acolo sus a gresit-o rau toamna asta! Care toamna ca miroase a iarna. Judecati si voi:
Ieri dimineata geamurile la masina bocna...BOCNA! Lene mare asa ca da cu AC la maxim, da cu lichid pe parbriz, cum ziceam, lene mare...nimic! A trebuit sa trag pe dreaprta si sa astept ca AC-ul sa isi faca treaba...mizerabila dimineata!
Azi, minus 3 grade, pai e posibil asa ceva? eu nu vreau iarna! Nu vreau iarna!
Gasit in cutia postala oferta de curatat aleea toata iarna pentru 300 de dolari. Se angajeaza ca la 8 AM sa fie curat! Ma umflase rasul, 8? mie imi trebuie 5:30! cine sa vina cu magaoaia aia zgomotoasa sa curete aleea la 5AM? Plus ca la ritmul la care a nins iarna trecuta, aia dau faliment pana in iunie, sigur garantat!
300 nu e mult, e chiar chilipir, da' am de unde sti cat de seriosi sunt? si daca trece teroristu de servici si imi face zidul Chinei in fara casei?
Nici nu vreau sa mai gandesc la iarna, dar trebuie ca nu mai tine, imi ingheata toate alea ca nu m-am indurat sa imi scot haine groase de adevaratelea, si pun plovar peste plovar si haina si tremur ca un caine la injectie, ca cica asa e bine sa te imbraci aici, in straturi!

Viata merge inainte, acu se termina si 2009, deja ornamentele de Craciun si-au facut aparitia in magazine, si tare mi-ar fi placut sa il am musafir de Craciun pe frate-miu si consoarta, dar va trebui sa amanam pana la vara...

3 comments:

  1. nu mai zi de 2 ori ca acum venim

    ReplyDelete
  2. ce sa faci in iarna, sa ma ajuti la dat zapada de pe alee?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete