Wednesday, February 11, 2009

La multi ani, Neculai! La multi ani fratelui meu!

Fratele meu a implinit zilele astea un nr de ani, nu spui cati ca fiind mai mic ma divulg cat de batrana sunt! la multi ani, sa fii sanatos, norocos esti, sa fii iubit si sa ti se implineasca visele! A si sa ai brain sa iti aranjezi concediul pe 2010 sa te vad pe meleaguri canadiene!
E tare bine sa ai un frate, nu conteaza ca mai mic sau mai mare, e bine sa fie la casa omului. Cand esti acasa la parinti copil, un frate/sora e bun ca imparti bunatatile, ai pe cine da vina, si ai cu cine te bate ori certa atunci cand ai o zi proasta. Asta cu certatul e valabila si mai tarziu in viata. Pai e frate-tu, tre sa vorbeasca cu tine, nu are incotro ( si reciproca e valabila:)
Mai tarziu in viata ai cu cine imparte bucurii si necazuri, ai cu cine imparte grija parintilor, ai pe cineva care te crede atunci cand te vaiti de relatii familiale.
Cel mai bine e cand, ca in cazul meu, ai un frate "important" care si-a facut un nume in domeniul lui si care e cunoscut. Ei, e tare cool, si chiar daca aici in Canada asta nu prea conteste, eu tot ma laud cu fratele meu!
Acum sa nu credeti ca toate sunt roze in relatia mea cu el! Nicidecum, la cat de usor ii sare tandara, ca are fitilul cam scurt, dar e un tip de treaba care are rebound rapid, dupa ce ii trec bazdacii! Noroc cu cumnata mea, o dulcica, care actioneaza ca paratraznet mai tot timpul si care merita sigur cuvinte de lauda...(pupici Iulica)
Ca sa ma laud, frate-miu a venit la cererea mea expresa, dupa ce am actionat in mod manipulator si mama a fost nevoita sa cheme barza sa aiba liniste in casa cu mine!

cred ca deja ati inchis fereastra asta cu blogul, din cauza de siroposenie, dar sunt 3 ani de cand nu ne-am vazut face to face, except the internet, asa ca am circumstante atenuante :)

stii ca esti canadian cand... va mai amintiti emailul ala care circula o vreme? la fel cu stii ca esti roman cand....
acum 3 ani, in prima noastra iarna canadiana, care nu a fost atat de teribila ca cea de anul trecut, am crezut ca nu mai vine vara, ca am intrat in era glaciara. La 1 martie tin minte ca au fost peste 0 grade celsus si ca am fost socati vazand copii mergand la scoala in tricouri. da ati citit bine, era soare afara, 0 grade, 1 la pranz, iar copiii mergeau la scoala in tricouri si slapi!
Dupa cele cateva luni de iarna cu minus 2 digits frecvent, cand saptamana trecuta au fost 0 grade sambata, imi venea sa plec la cumparaturi in vesta! iar Victor mergea cu geamul deschis la masina, cu caldura oprita. Pai stit gluma: stii ca esti canadian cand la 0 grade afara esti gata sa pleci in oras doar in tricou!
La mine mai merge si faza cu: stii ca esti canadian cand peferi drumurile inzapezite ca sunt gropile ascunse :)

azi am avut de tinut o prezentare pentru tot institutul, si cand am dat materialul spre aprobare sefei, totul a fost serios, si foarte formal, dar cand sa prezint materialul nu am rezistat nu il punctez cu niste glume, de au ras cu mainile pe burta. Inaintea mea fusesera 2 prezentari cumplit de serioase si plictisitoare, incat mai aveam un pic si cadeam cu nasul in farfurie...asa ca aghiutza mi-a dat branci sa pun ici colo glumite. oh boy, ce imi lipsesc prezentarile...expunerile...trainurile...
gata cu vaicareala, acu astept consecintele, ca a inceput sa ma incerce frica ca or realiza ca subiectul a fost prea serios pentru glumele facute...

la multi ani, frate-miu!

2 comments:

  1. La multi ani fratelui !
    Sa va vedeti curand si sa auzi numai de bine de la prezentare

    ReplyDelete
  2. Multam de urari, da stii la noi sare tandara repede ca nu e cu politetea canadiana.

    ReplyDelete