Friday, September 24, 2010

Impresii cu apetit

Se pare ca mult sex se face pe meleagurile canadiene de Anul Nou/Craciun, ca multe zile de nastere is in August si Septembrie.
Cum Sue a facut 50, am mers cu totii si am sarbatorit-o la o cafenea pe Baldwin. Sefa cea mare a platit si distractia a fost in toi. Scriind ca nu-mi aduc aminte ce am mancat, mi-am amintit ca am avut sandwich cu avocado, preferatul meu e cel de la Avenue, dar cel de La gaffe nu a fost la inaltimea celui de la Avenue.
Ziua lui Sandy, colegul nostru part time. Mergem la Avenue, si acolo imi fac pofta cu sandviciiul cu avocado.
Ziua Leenei, merge la alta cafenea, visavi, parca George ii zice. Mi-am luat pizza, mare mare frate, am luat si acasa. Buna, una din cele mai bune pizza mancate in Canada.
Apoi a fost ziua lui Miriam. Am mers la Mercatto, bestiala mancare, scumputa. Ne-am simtit f bine, am mancat spaghettini cu fructe de mare. Delicioase, portii mici rau de tot.
Allia termina contractul cu noi, asa ca decidem sa iesim la restaurant. Merem la Donattela, restaurant evident italian, de pe Elm. Ne intampina un italiano vero cu bongiono signioritta, de erau sa lesine mandrele mele colege. Ravioli cu crab si sos de fructe de mare e alegerea mea, alegere pe care nu o regret.
Acum zic eu ca ne-am linistit, cu toate ca mai trebuie sa ies cu Nasim la restaurant, ca ea a terminat practica de student la noi si nimeni nu a avut timp de ea. Iranianca de origine, cu capul in nori, cu o inima mare de tot, pleaca sa faca medicina in Caraibe. Acolo a fost acceptata.
Anca m-a invitat la lunch, contesa Visina m-a invitat la lunch, si cu nici una din doamnele mentionate nu am reusit sa ies la lunch. Unde mergem data viitoare?

1 comment:

  1. pai printre atatea lunch-uri, cand sa ne mai vedem si noi? :-) plus ca ai epuizat toate rstaurantele din zona!

    ReplyDelete