Wednesday, September 5, 2012

Jurnalul unui insomniac 1

Sunt un insomniac!
Dupa ani de chin in care mi-am blestemat noptile, am decis sa ignor. Am incercat orice: medicatie (prescrisa de doctor-merge prima doza, apoi devin "imuna", trebuie sa maresc doza), melatonina (merge prima doza, apoi devin imuna), meditatie, renuntat la tv o ora inainte de somn, efort fizic sustinut (alergat, nici dupa 16km nu am putut sa dorm)... Nimic nu merge! Asa ca trebuie sa accept ca sunt insomniaca!

Ma ia somnul, inchid ochii tiptil si incerc sa pacalesc pe mos ene, dar odata inchise capacele ochilor, se aprinde becul in creieru meu si nu pot sa dorm.
Refuz sa cedez tentatiei de a deschide ochii...

Dupa jumate de ora capitulez, si aprind lumina, imi iau cartea si citesc... e 2 AM, ma trezesc la 5, ar trebui sa dorm totusi... Chinuit dorm 3 ore...

Azi nu beau cafea, nu ca as bea cafea, dar cateodata ma mai scap la o gura de cafea, sau un refresher de la Starbucks. Azi raman la ceaiul meu verde. Cafeaua e o amagire. Smells better than it taste. Aproape ma pacaleste, dar raman tare pe pozitie.

Adorm... simt ca zambesc in somn, dar sunt in plin somn. Nu conteaza, e asa de bine... De odata pare ca ploua in casa... ma trezesc buimaca. E 11 si jumate, Victor face dus... mama ei de viata!
A 3-a noapte in care ma trezesc la miezul noptii pentru ca unu face dus! Ies pe hol si ma transform in zgripturoaica. Trimit pe toata lumea la culcare, dusulit sau nu! Le zic cateva de dulce, pruncu se culca necajit!

No comments:

Post a Comment