Monday, February 13, 2012

De ce nu imi place Adele


A castigat 6 premii Grammy! Oh well, daca eram si eu prin juriu, nu primea chiar 6. Nu zic ca nu le merita, dar zic io ca le-a castigat pentru ca a fost pe val, extrapromovata!
Bucata, pe care cu ugh! am pus-o in capul postarii, imi da fiori. Am ascultat-o de cateva ori si apoi a inceput batalia cum sa o evit! Asa ce viteza am avut toata vara la schimbat canalele la radio, ca puteam intra in vreun concurs pe tema asta si nu ma lua nimeni!!!!

Vocea e frumoasa, si dupa ce am ascultat-o pe Rihanna facand playback la Grammy, neplacerea mea versus Adele s-a mai diminuat. Dar nu a disparut. Tot nu imi place de ea! NU imi place si gata!

Revenind la bucata care imi da fiori, poate o urasc si pentru ca la un nivel absolut ma regasesc... in versurile ei. Nu, nu am nici o iubire uitata ori regretata, e vorba de cu totul altceva, dar tot nu imi place piesa! Nu imi place si gata!

Atata se vaita incat imi vine sa ii dau ceva adrese de site-uri de matrimoniale, gen eharmony and co... Get over, omu si-a refacut viata, gata, gaseste-ti un hobby ceva, mergi la psiholog, nu e sanatos maica, nu e sanatos sa oftezi dupa un om atatia ani! Poate in anii astia de cand v-ati despartit omu a imbatranit (sunt sanse sa nu arate chiar naspa, ca unii barbati is ca vinul, imbatranesc frumos, is mai atragatori dupa 40 de ani decat erau in tinereturi) o fi chelit, o fi facut burta. Eh, nici ea nu mai e o silfida... multele kg o sa ii afecteze sanatatea fara doar si poate.
Zic am nimerit-o eu oarecum cand am zis mergi la psiholog, vezi dedicatia facuta parintilor atunci cand a infulecat al saselea Grammy!

Intrebare, ca am schimbat canalul cand a cantat Rhianna, enervata ca face playback, a cantat Adele life?

Sper ca o vad din nou la anu la Grammy... chiar daca nu o plac!

1 comment:

  1. ...eu una am facut urticarie de la melodia asta si de frica sa nu o aud zilnic la radio in masina mi-am luat CD cu mine ....sincer poate mai are si alte melodii...da mi s-a luat momentan

    ReplyDelete