Saturday, February 19, 2011

Cadoul lui Andrei

Cum spuneam, la Craciun Andrei a primit bilete la Brad Paisley.
Si a venit si vinerea cu pricina. A picat cam naspa, copilul in plina sesiune de examene, dar cu oarecum noroc, ca era imediat dupa un examen si cu 3 zile inainte de altul...
Am decis sa merg la munci, sa plec mai devreme. Traficul bun, am ajuns acasa la timp, incarcat pruncul si hit the road, Jack!
Decisesem sa ajungem cam cu o ora si jumate inainte de concert, sa avem timp sa intram, sa ne gasim locurile... Traficul a fost ok, am ajuns cu 2 ore inainte.
Pruncul a adormit in masina...el era copilotul si cand s-a lasat linistea, am realizat ca ceva nu e in ordine. Ma uit la el si sforaia usurel...
L-am trezit inainte de a intra in Hamilton, am gasit parcare si am decis sa vedem pe unde si cum trebuie sa intram. Un frig naprasnic...iti ingheta sufletul in cateva minute fara drept de apel.
Organizarea de nota 10, security men ne-au zis sa mergem in mall, ca usile se deschid cu jumate de ora inainte de inceperea show-ului. Andrei a zis sa cautam un Tim's sa ne luam cate o ciucalata calda... Si am gasit, stat la rand, si ne-am luat 2 large mocha!
Ce dezamagire pe Andrei, a simtit cafeaua imediat si uite cum arata la prima cafea din viata lui! Cica nu prea curand mai incearca.... E un caraghios, ca doar vara e addicted de ice capuccino!
Am omorat restul de timp pana la inceperea spectacolului savurandu-ne cafeaua...unii... adica eu, si incercand noul aparat de fotografiat al lui Iulian care gratios ni l-a imprumutat pentru spectacol (al nostru nu sosise inca).
Apoi ne-am indreptat spre Cops Coliseum.
Am stat afara vreo 10 min, apoi am intrat. Organizarea f buna, imediat ne-am gasit locurile si am inceput sa observam ce e in jurul nostru.
Noi eram singurii imbracati de filarmonica, nu de concert country. Gasca cu palarii stenton, cu camasi in carouri, blugi si ciocate! Noi...nu zic ca mor acilea de rusine...

Cum am ajuns cu mult inainte, incerc sa conving pruncul sa mergem sa ne uitam la comercianti. Nu are chef, e obosit, si mai mult, zice ca nu ar purta tricoul albumului Alcohol sub nici o forma, oricat de mult ii place Brad. Chiar daca mesajul albumului e against alcohol, tricoul kind of has a mixed message...

Ok, deci stam si ascultam muzica din difuzoare si ne uitam la lumea asta cu adevara fan muzica country. In fata noastra se aseaza 2 pustani cam de varsta lui fiu-miu. Si-au luat tricouri, le imbraca (ma intreb acum, nu cumva le furasera?) si sorb din paharele de...de...bere! Bere? frate, cin le-a cumparat astora bere? Ii zic lui Andrei sa se uita dupa vreun security guy, nu ma aude, trebuie sa strig la el, muzica e tare, dar din nefericire ma aud si pustanii, asa ca dispar imediat din fata noastra... Oh, well, ma bucur ca nu-s ai mei, ca sunt big trouble!

Si uite ca vin si ocupantii de drept ale locurilor din fata noastra: mama si 2 fete, canadience, toate 3 blonde inchis, frumoase de pica, cu forme frumoase, nu uscaturi, mama abia se deosebea dintre fete, imbracare of course in camasi in carouri, fuste de blug scurte si ciubote (va amintit minus double digits outside?).  Frumoase, ce mai... Si uite ca langa ele vin 2 tineri, mama mama, frumusei de pica, inalti...vad fetele cum isi indreapta postura... ce mai, eye candy!
Pierd puncte in ochii mei imediat cand incep sa faca drumuri prea dese dupa bere...nici nu incepe concertul ca ei sunt manga!!!

Primul cantaret canta superb, arata in mare fel si incepe sa imi placa la concert! Andrei e iritat ca sunetul e mult prea tare, si jura ca nu mai vrea o alta experienta de genul asta!
Al doilea nu il intelege nici Dumnezeu ce zice, molfaie cuvintele, diferit accent, naiba stie...abia astept sa se termine.
In timpul asta baietasii astia au plecat la bere din sfert in sfert de ora... au ridicat bietele fete de atatea ori incat au inceput sa ma enerveze si pe mine. Si pe noi ne ridica niste isteti, dar nu f des, asa ca nu ma incrunt si nu zic nimic.
Pe randul din fata o pereche imi capteaza atentia: el obez, si cand obez cred ca nici 3 scaune nu il incapeau, ea plinutza dar nu obeza. El are trouble in a sta in scaun, si de aia din cand in cand se ridica si se duc dupa...bere!
Si uite ca dupa ceea ce pare o vesnicie, si al doilea cantaret termina, si vine timpul lui Brad. Astia golesc total scena, wtf? Si incepe nebunia...Il sun pe Victor doar sa auda cat entuziasm poate avea sala! ce urlete, fluieraturi, acu na, contribuii si eu spre disperarea pruncului care nu-si mai recunoaste mama!
Mai, biletele noastre sunt la cucuiata din deal, si sper din suflet ca nene asta sa cante live!







cantecul asta l-am auzit la concert prima data, apoi mi l-am luat pentru ipod, si nu mi-l pot scoate din minte...


(scuze, am incercat sa pun clipul, dar se pare ca nu avem dreptul in Canada)

revenind la concert...
ce-i de pe randul nostru devin din ce in ce mai pasionati de bere, asa ca fac drumuri dese ba dupa bere, ba la desartat bere. Il vad pe Andrei inalt si solid, arata oricum mult mai matur de 15 ani, asa ca decid sa il mituiasca cu niste bere ca sa schimbam locurile.
El nu ii intelege, nu accepta berea, el e oricum acum total against alcohol, si e deranjat vizibil ca nu poate urmari concertul. Intreb care-i problema, baietasul ala incepe sa imi explice, ii fac semn ca nu, nu intelege asa ca tip la el categoric, NO, not gonna happen! Si ma uit ata de urat pe cat pot! Consecinta e ca baietasul si restul gastii decid ca restul concertului sa iasa la bere si pisare pe partea cealalata a randului!
Oh, la cantecul postat mai sus, cei doi baietasi adorabili din fata mea se imbratiseaza, danseaza si se saruta! Sa zicem ca nu am fost singura dezamagita de outcome, ma si gandeam ca pleaca acasa cu vreuna din fetele de pe locurile vecine...Mai, si erau 2 hanks, nu tu efeminati, nu tu nimica, nici un semn, gaydarul meu la pamant! Oh, well, cea mai tare a fost fatza lui Andrei...
Concertul a fost grozav, a cantat nemaipomenit, mi-a placut f mult, a meritat oboseala...Am ajuns la 2 dimineata acasa, asta pentru ca dupa ce am scapat cu bine din nebunia traficului in Hamilton, am decis sa ma opresc la un Tims pe 6, ca sa ii iau lui Andrei ceva de mancare iar mie cafea... Ziua mea incepuse la 5 AM, so...am riscat o cafea... Desi nu era decat o masina in fata la Drive in, le lua fetelor ala o multime sa faca comenzile! Mi-am blestemat zilele ca nici nu mai aveam cum sa ies, avand deja card de masini in spate!

Super experioenta! Am dansat, cantat, urlat, fluierat! Pe de alta parte pruncul a declarat ca el e mai mult decat ok cu ascultatul muzicii pe dvd, si nu e nevoie sa dau o avere pe bilete la concert de acum in colo, muzica a fost extrem de puternica, de a simtit miscari gravitationale in colon...

1 comment: