Thursday, May 6, 2010

Ponderabila si 10 lucruri care imi plac

Am primit un premiu de la ponderabila. Multumesc mult!
Si am inteles ca trebuie sa il dau mai departe, am sa incerc sa fiu vrednica de asta, si sa scriu 10 lucruri care imi plac. Asa ca intr-o ordine aleatorie, fara a avea habar daca am 10 lucruri care imi plac, incep:

1. imi place ca am un frate. Chiar daca e departe, chiar daca vorbim din an in Pasti, e fratele meu. Aici le zic ca il cheama Nick, ori Nikolas.

2. imi place sa mananc mancaruri savuroase, ca sunt picante, ca sunt spicy, imi place sa mananc si sa gatesc.
Am descoperit niste bloguri de gateala absolut bestiale si mi-e greu sa nu le vizitez zilnic

3. imi place gradina mea. Si patrunjelu cret din gradina, si leusteanu. Anu asta renunt la rasaduri de rosii, si am pus salata si ridichi, hihihi, si in spate, sa il intepe in kr pe pakistanez, cand se mai iteste de dupa copaci, am pus urzica!

4. imi place sa sofez!

5. imi place sa ma duc la catedrala/biserica catolica din chinatown si sa ascult organistul repetand pentru slujba.  Ma simt ca o furnica neputincioasa.

6. Imi place sa urmaresc filme scary cu Andrei, care abia respira si ma intreaba pe mine daca mi-i frica. Si ma uit la el, si as vrea sa zic ca nu, dar zic: oh, mi-e asa de frica, dar te am pe tine langa mine, si n-am nici o frica! Zambeste larg si apuca si el sa respire pana la noul moment cu fantome ori suspans!

7. imi place sa merg la piata de flori, ori la nurseries. Atatea flori, atatea frumuseti! Cand o sa ma fac mare am sa imi fac o gradina de vis. Ori cand am sa castig la Loto. Pana atunci, ma duc ca la un muzeu fara plata :)

boy, 10 lucruri care imi plac...multe!

8. imi plac copii

9. imi place sa zac in fata televizorului si sa urmaresc seriale ba cu avocati, ba cu spitale, ba cu criminalisti. Chiar si reality showuri cu grasi care slabesc imi place sa urmaresc.

10. Cateodata imi place viata mea. Cateodata. Nu si saptamana asta!

Dau leapsa mai departe. voua ce va place?

PS: pun pariu pe toti banii pe care nu ii am, ca maine as scrie altceva. Eh...

1 comment:

  1. imi place sa citesc , iubesc australia,ador ciocolata,imi place la nebunie meseria mea de dascal si in primul rand iubesc viata cu bune si rele!!!!

    ReplyDelete