Tuesday, April 20, 2010

A mai imbatranit unul...



A fost ziua lui Glen. In weekend! cum traditia cere ca sarbatoritul sa fie scos la lunch, am inghitit in sec si am invitat omul, cu un zambet larg si cu inima purece.

No, nu ma intelegeti gresit, imi place Glen, e rafinat, e o femeie cocheta in ambalaj masculin, e sofisticat si peste masura de complicat.

Un lunch cu el e o delectare!

Numai ca Glen e high maintenance! rau de tot! Samponul lui costa cat tot Pantenul ori Loreal'ul meu pe jumate de an! Nu mai discutam de celelalte cosmeticale, si nici sa nu intram in domeniul expensiv al hainelor!
Glen dineaza la restaurante fine, si doar se prosteste la lunch cu noi la Hero burger! De ziua mea m-a scos la Swiss Chalet. Nu e chiar fine lunching dar nu e nici Terrace Cafe :) Regula e ca sarbatoritul sa aleaga restaurantul, dar am preferat sa il las pe el sa aleaga, ca poate mergem intr-un loc mai fancy, ori delicios, ori... SC nu e rau de loc, cea mai buna friptura de pui, supa excelenta, ca sa nu discutam de cartofii prajiti care sunt yummyyy

Deci ne invitam reciproc pe Outlook la lunch, azi la 12. Initial a vrut pe undeva prin Eaton Mall, apoi s-a razgandit. Si a zis ca a descoperit un Salad Bar excelent, up scale, aproape, vegetarian. Mergem?





Mergem!

Soare, frumos afara, o placere sa te plimbi prin centrul Toronto-ului. Scurta plimbare ca in 7 min am ajuns!

Ce sa zic: frumos, frumos rau de tot! 3-4 baruri de salata, cu chestii super healthy, aratau delicios, o nebunie! Ne-am umplut farfuriile, ne-am asezat la rand sa plateasca subsemnata: 40 de dolari cu tot cu bacsis! Sa lesin, sa ma albesc! Pai la banii astia cumparam un porc intreg, nu mancam verdeturi pretentioase! (nu ma intelegeti gresit, si la SC cam tot atat de ajunge un lunch de 2, dar frate, ai o jumate de pui de persoana!)

De la prima bucatica bagata in gura, pana la ultimul lins de farfurie: EXCELENT! Delicios! merita fiecare banut! Nu ma intrebati ce am mancat, ca am decis sa ma iau dupa cum arata, nu dupa ce scrie pe eticheta, dar delicios!





Daca as mai merge odata? ma insel!

1 comment:

  1. trebuie neaparat s ti spun ca sant intru totul de acord cu tine. ..am fost invitata si io de patroana mea la un restaurant si am mancat o portie de lasagna,verduri coapte si o bucata de vitel gras la gratar si a platit pentru 2 portii 45 de euro...am lasat jumate felia de vitel pe farfurie ca prea mi curgea seul pe barbie cu gandul la ciorba mea de fasole romano-italiana din frigider...salutari din Italia

    ReplyDelete