Monday, April 5, 2010

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!

Nu vreau sa va povestesc cum am petrecut Pastele (vineri am facut cozonac si pui umplut/rulada, Julia Child scrie pe mine!, sambata am fost la cumetri, duminica la masa la fratele lui victor, s-a dus dracului dieta mea!)!
Nu vrea sa povestesc despre dimineata mea plina de ghinioane! (am ajuns la timp la autobuz, cautat pass-ul, nicaieri, ma asez la rand sa imi iau belet, mama ei de ametita ce sunt!, si idiotul de sofer pleaca fara sa ma astepte si pe mine, iau urmatorul autobuz, la volan Doug cel lenes, gata zic, am intarziat, dar de unde, traficul lejer, am ajuns f bine)
Vreau sa va povestesc despre pauza mea de pranz, neterminata inca, dar deja merita scris:
de cand Andrei are braces in gura nu mai poate manca mere. Si cum digestia lui e varza, trebuie sa manance ceva fructe (in afara de legumele cu multa fibra din pranzul zilnic) ca sa nu se constipe. Nu am ajuns sa cumparam fructe pe we, asa ca zic ma duc la pranz la Lucky Moose, si iau ceva struguri pentru copil. Mai mult, vroia si plata pentru niste teste bunicele, asa ca zic: impusc 2 iepuri dintr-o lovitura! so, imi iau struguri verzi, ca aia ii plac copilului, plus ca aveau un pret incredibil care imi placea mie, imi iau kiwi, si aveau si pere galbene zemoase, 7 la un dolar. Imi iau si wrap pentru nu stiu ce, le fac umplute cu diverse.
Daca tot is aici, hai sa vad ce mai au la peste: mare greseala, mare! Tare mare greseala!
Dau ocol, ma duc sa ma uit pe taraba, hm, nimic nu imi facea cu ochiul, dar de, multa varietate de peste, si mult peste in bazine. Si aud orac! Sar in sus, sa scap pungile cu struguri, si ma uit in jur. chinezul stirb care e sef peste taraba cu peste isi arata fasolele la mine si ma arata cu destul si zicea ceva chinuit acolo in limba lui!
Ma uit in jus si vad prima data eticheta: frogs, 11.99/lb.
Mai, nu se poate, acu eu stiu ca astia au toate ciudateniile pamantului, de la oua de rata in diverse stagiii de fecundare si putrezire pana la ochi de bivol si mai stiu eu ce nebunie pe care eu nu o inteleg, dar broaste? No way!
ba yes way, erau vii si topaiau in lada aia. Mari, urate, buboase, bulbucate, verzi inchis, cracanate si burtoase. Broaste!

am platit intr-o viteza si am iesit. tot drumul pana la birou n-am facut decat sa imi imaginez ce ai putea face cu asemenea dihanie: ok, ok, o cumperi. Cum o reduci la tacere? Ca pe pui? ca pe lobsteri? cum?
se gatesc numai picioarele, cum le beleste de piele? (sunteti cu stomacul intors pe dos? face bine la dieta, zau asa!)

asa imi trebuie, zau asa!


ps: de pe frontul cu dieta, nimic nou, tot 146, ba ma astept maine sa o ia razna cantarul, tinand cont cu cat m-am ghiftuit zilele astea! Dar m-am simtit bine, cand toate prietenele scheletice ale cumnatei au remarcat ca arat slaba! adica bine, scuze!

5 comments:

  1. hehehe.. ce-mi gasira mie ochii ieri in blogosfera... o gasira pe maru. Ai un premiu la mine pe blog si leapsa ca sa nu te plictisesti in blogosfera:)))) Si apropo de broaste. Al meu tata mergea in fiecare an dupa picioare de broasca, tot ce-mi amintesc este ca erau delicioase, intre timp am aflat ca e un adevarat masacru la broscarime si de atunci nici nu vreau sa ma gandesc ca as pune gura pe asa ceva:)

    ReplyDelete
  2. draga mea Cristiana, invata-ma cum imi iau premiul de pe blog de la tine.
    Promit sa iau leapsa cat de curand, si sa te vizitez des, dar acu is intr-o dieta drastica si evit cat pot orice are legatura cu mancarea.

    tare bine mi-a parut ca ai trecut pe la mine pe mosie:)

    ReplyDelete
  3. Scuze de raspunsul intarziat.....copy pe premii le salvezi pe desktop si le pui la vedere pe mosie:)) Pai si ce treaba are leapsa cu mancarea:))))

    ReplyDelete
  4. fata frumoasa, blogurile tale sunt atat de apetisante!

    ReplyDelete
  5. Miammmmm :) Daca nu le vezi vii, verzi si bulbucate, daca sunt bine preparate, miammm miamm :) Seamana destul de mult la gust cu puiul :)
    Leia

    ReplyDelete