Thursday, March 11, 2010

40

Nu de mult am sarit parleazul celor 40 de ani!

Nu-s mai inteleapta, nu-s mai desteapta, nu-s mai frumoasa, doar o idee mai slaba! asa cum e usor de constatat, pentru ca zic in gura mare ce grasime port!

Jobul nu l-am schimbat, inca, dar nici nu ma strofoc tare, daca e sa se intample, se intample. Nu trebuie sa fii geniu sa iti dai seama ca nu am luat jobul care m-a framantat de Sarbatori :(

Eh, viata merge inainte!

colegii la job m-au scos la restaurant de cateva ori de ziua mea. Asa s-a intamplat. Prima data J, am mers la bistro frantuz, delicios! Apoi Glen a insistat sa mergem impreuna la un lunch si cum prin apropiere e un swiss chalet, am facut burtile pline intr-o vineri friguroasa de aprilie. Nu trece mult, ca Allia si cu Miriam trimit un lant de emailuri catre toti si pun de un lunch, asa mai nimerit pentru varsta dodoloata, asa ca am mers la un resto italian olecutza mai high end (nu va zic de la cat incepeau preturile, he, nu am platit eu). Si am mers, oh, era full rezervat asa ca am mancat la bar. N-am mancat niciodata la bar, asa ca a fost un inceput. Delicios meniul, nu are rost sa va plictisesc cu amanunte cum am mancat o salata de vreo 15 dolari, care din 2 inghitituri o terminai, dar durase mai mult pana a terminat tanti aia de zis ce e in salata. Asa ca am mancat o treime din pizza diablo a lui Glen, care n-a crezut ca poate sa fie atat de spicy!
Am mai iesit la resto, dar acu sa mor daca imi aduc aminte...


Acu imi doresc primavara, vara, caldura, o vacanta, frate-miu si Iuli sa vina in vacanta la inceputul verii, ca sa am parte de conced si eu, sa inchiriez o cabana in nord cu un pic de plaja, si loc bun de pescuit, (Frate-miu, daca nu vii, imi pastrez concedul pentru Craciun, si plaja in Caraibe scrie pe mine!)

sunt la fel de entuziasmata de Chinatown, mai mult, am facut o pasiune stupida pentru avocado cu branza, si ghici unde avocado e ieftin (dap, lucky moose)? Ma uitam la adolescentele canadiene si mi se pareau un pic cam indraznete, sa zic asa. Mai, da acu le vad pe cele asiatice si oh boy! incep sa ma ingrijorez pentru ...ah, nu mai zic, ca ...ce fuste scurte, pana si batistele is prea mari, ce cizme pana...

a, si am citit Lost Symbol! bleah!!!

1 comment: