Thursday, August 27, 2009

Concediu

Nu Nu am fost in concediu: nu am mai scris din motive de bulversare...
Dar sefa mea pleaca in concediu, si e ca si cum mi-ar da si mie concediu! M-a naucit, si ma astept sa ma nauceasca cand se intoarce la in 10 zile.
Vara asta, din punctul de vedere a vremii, a fost de mare rahat! A plouat mai rau ca la Londra, a fost rece ( chiar si 10 grade noaptea) si plaja am apucat sa fac odata, si asta-i tot! Mor de nervi!
Dar pe cat mi-e mie de urata vremea, pe atat de necajita e sefa mea: pleaca in cruise in Alaska! Cand a bookuit cruise-ul, credea ca va fi o binemeritata gura de aer rece la sf de vara fierbinte. Ei uite, ca nu e asa. Vai sarmana!
Asa ca astept cu bratele deschise (ori nu, adica stand cu ele la piept, ca babele la biserica) si astept sa imi fac treaba slow, fara stres, si fara presiune!

Ai mei mai au putin, cam 2 saptamani, si traiesc sentimente amestecate: pe de o parte imi pare rau ca pleaca, ca ma obisnuisem cu alintul, mancare facuta, dulciuri, curatenie, si tot asa. Pe de alta parte, abia astept sa ma intorc la tabieturile mele, la fixurile mele, la lenevitul meu pe canapea, cu Judge Judy urland la vreun amarat!
Cadouri, vechea problema: ce sa le iau.As scrie o poveste despre asta, dar cum citeste si fratelo, nu vreau sa afle dinainte ce i-am luat (mai degraba ce nu i-am luat)
Inca mai avem de umblat dupa ele, asa ca...


Andrei nu mai merge la calarie. A cazut inca o data, am ajuns la ER, cu amnezie, CT scan, si cu decizia totala ca gata, nu calarie! Inca am cosmaruri, asa ca de data asta nu vreau sa dezvolt!

Cred ca va mai dura pana cand voi putea scrie cum a fost vara cu parintii...Lucrurile trebuie sa dospeasca, acum ma navalesc multe sentimente, ca sa imi dau seama ce a fost haios, ce a fost nu tocmai placut!

Cat despre commuteri: mai, a aparut un asiatic, cu ciorapii gauriti! E tinerel, pana in 30 de ani, si isi scoate picioarele din pantofi cat dureaza drumul pana acasa. Inevitabil are o gaura in ciorapi, indiferent de ce pereche, culoare, pantof poarta! Sa mai zica cineva ca marfa chinezeasca e buna!

3 comments:

  1. Ai un blog foarte interesant, am petrecut ceva vreme pe el pentru ca imi place sa citesc dspre viata oamenilor si despre intamplarile lor mai ales departe de Romania. Mi se pare ca citesc despre o alta lume.
    Pe desprecopii te-am gasit.
    O zi frumoasa iti doresc.

    ReplyDelete
  2. multumesc Bianca. Bine ai venit!

    ReplyDelete
  3. si mie imi place blogul tau...cred ca voi reveni pentru a citi mai mult din ce ai scris. succes in continuare :)

    ReplyDelete