Friday, May 6, 2011

Lectia 4

Da, stiu ca se apropie lectia 5 si eu nu am povestit de lectia 4. Sa am iertare de la boieri dumneavoastra, dar saptamana asta a fost ultima la jobul actual, de saptamana viitoare schimb jobul total, departamentul, sefii si tot tacamul...
Asa ca la munci m-au calarit ca pe o iapa regala, sa termin chestii de care ma rog de ei de luni de zile sa imi dea "materia prima". Asta baza, ca in top punem si onboardingu pentru noi angajati care incep la...sfarsitul lunii mai! Si organizat interviuri pentru pozitia mea, si alte eventuri in Teaching room!
De saptamana viitoare imi mut cuibul! Jalea e ca ma mut ca locatie in spital, vizavi de salile de operatii! cu toate anunturile de rigoare! Partea buna e ca sunt tare aproape de toate medicamentele bune, ca ma mut in departamentul de anestezie si pain management!
Dap, sunt noul admin coordinator pe vreo 3 programe in departamentul mai sus mentionat. Ce naiba m-au ales pe mine, habar n-am! Deci job nou, nout! La bani puteau sa fie mai generosi, aici am avut o mare dezamagire!

dar sa revenim la ora de balaceala!
deci Sean nu s-a lasat pana nu m-a convins sa fac o tura de bazin la 10ft. L-am amenintat ca il bat daca ma lasa sa ma inec!  Dar a avut dreptate, am putut sa inot o latime de bazin la 10ft adancime.
Alta distractie a fost cand ne-a pus sa inotam pe sub apa... aici el dintr-un kick a ajuns al jumatea bazinului, dar la mine hoitul nu a acoperit distante masurabile nici cu rigla...

Deci am beltul in jurul taliei si inot cu cornul in apa la 10 ft. Asta inainte sa ma arunc fara parasuta! si cum inot eu vesela ca un delfin batut in cap cu leuca de un rechin gelos, vad pe Sean pe fundul bazinului inotand... m-am speriat rau de tot! Copkilu asta e mare figura...

3 comments:

  1. OOOOOOOOOO..Felicitari pt noul job! Sa fie cu noroc! Deci pana la urma va mutati sau nu in Toronto?

    alina

    ReplyDelete
  2. Mai, Maru, mai, la a cata lectie ai ajuns intre timp :) ? Sper ca esti doar busy, dar altminteri ok. Succes la noul job, sa-ti aduca tot ce astepti de la el!

    ReplyDelete
  3. La multi ani, Maru, sa fii sanatoasa si voioasa!

    ReplyDelete